Hopp til innholdet

Om Cortimyk

Har du fotsopp med plagsom kløe?

Cortimyk kan kjøpes reseptfritt på apoteket og inneholder to virkestoffer som sammen bekjemper soppinfeksjon på en effektiv måte. Det ene virkestoffet, mikonazol, hjelper mot infeksjon og virker ved å påvirke soppen slik at den ikke kan formere seg. Det andre virkestoffet, hydrokortison, er et mildt virkende kortisonlegemiddel som er kløestillende og reduserer betennelse og hevelse.

Fotsopp når du er gravid
Fotsopp er smittsomt og kan oppstå når du minst aner det, og selvsagt også når du er gravid. Som om du ikke allerede hadde nok med å takle hovne og slitne føtter?

Fotsopp er en helt ufarlig infeksjon, men den må behandles så raskt som mulig. Jo lenger soppen får være i fred, desto vanskeligere er det nemlig å bli kvitt den.

Kløe under føttene
Kløe er et svært vanlig symptom ved fotsopp. Det er til liten trøst når det klør og svir som verst. Kløe under føttene er et tegn på at noe ikke stemmer helt, og ofte er det fotsopp som er skurken.

Behandle ved å smøre med Cortimyk. Fotkremen inneholder hydrokortison, som er førstehjelp mot soppinfisert hud som klør. Den demper kløen og reduserer betennelsen.

Sopp mellom tærne
Fotsopp trives aller best der det er varmt og fuktig. Det er derfor et angrep ofte starter mellom tærne, der det er trangt, og ikke sjelden mellom lilletåen og tåen ved siden av.

Med Cortimyk får du hjelp i løpet av en uke. akket være den kombinerte effekten er behandlingen svært effektiv mot sopp mellom tærne, både mot infeksjonen og symptomene.